Gázolajat akartak lopni, de rajtakapták őket

Megosztás

Két jászladányi férfit zavartak meg egy telephelyen álló jármű megcsapolása közben. A rendőrök a helyszín közelében fogták el őket.

A jászsági rendőrök egy 28 és egy 29 éves férfit hallgattak ki, mivel a megalapozott gyanú szerint gázolajat kíséreltek meg lopni egy jászkiséri telephelyről – számolt be róla a police.hu. A két jászladányi lakos kivágta az ingatlan kerítését, majd az udvaron parkoló lassú járműből gázolajat akart vételezni.

Azonban cselekményükben megzavarta a telephelyre a riasztóberendezés jelzésére érkező biztonsági szolgálat, és négy 20 literes benzinkannát, valamint egy gumicsövet hátrahagyva elhajtottak a helyszínről.

A gyors bejelentésnek és reagálásnak köszönhetően a rendőrök a helyszín közelében ellenőrizték a gépkocsit a két feltételezett elkövetővel. A kutatás során a gépkocsi közelében, egy gazos, lakatlan területre dobva találtak további hat benzineskannát, amit a helyszínen hagyottakkal együtt lefoglaltak.

A két férfit előállították a Jászladányi Rendőrőrsre, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket lopás bűntett kísérlete miatt.

Kapcsolódó cikkek